Super Κατερίνα: Αμηχανία για την Λιόλιου μετά τις δηλώσεις του Κεχαγιά – «Σαν παρακαλώ δεν…»

January 4, 2022


Στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε μέσω skype η Κατερίνα Λιόλιου για να μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη νίκη τους στον τελικό του J2US. Ωστόσο, είχαν στην τραγουδίστρια μια μικρή έκπληξη π…


Στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε μέσω skype η Κατερίνα Λιόλιου για να μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη νίκη τους στον τελικό του J2US. Ωστόσο, είχαν στην τραγουδίστρια μια μικρή έκπληξη που την έφερε σε μεγάλη αμηχανία.

Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Κεχαγιά από τον τελικό όπου βρέθηκε για να τον παρακολουθήσει από τα backstage.

«Είμαι στο σόου γιατί μου αρέσει πολύ. Ξενυχτώ από μικρός. Τους ξέρω όλους… Δεν ξέρω τι είχατε διαβάσει και που. Εγώ ότι και να πω, δεν ξέρω πως θα περάσει. Προτιμώ να μην λέω τίποτα για όλα αυτά και προτιμώ να μην μιλώ για τα προσωπικά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Η αμηχανία της Λιόλιου για τις δηλώσεις του Κεχαγιά

Μετά την προβολή του αποσπάσματος και ρώτησαν την Κατερίνα Λιόλιου για την μεταξύ τους σχέση, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι λέτε εκεί στην ωραία σας παρέα. Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου… Είστε γλυκύτατοι αλλά σας παρακαλώ δεν θέλω τίποτα. Αξίζει να δώσουμε όλα τα φώτα σήμερα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.