Τούνη: “Εξαφάνισε από τον χάρτη” την Βρισηίδα μετά την αναφορά του ονόματος της στο Survivor 5

January 4, 2022


Στο επεισόδιο της Κυριακής 2/1 στο Survivor 5, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε κολλητή παρέα με την Ιωάννα Τούνη, πριν τσακωθούν λόγω του ότι το μοντέλο συναντήθηκε με τον άνδρα…


Στο επεισόδιο της Κυριακής 2/1 στο Survivor 5, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε κολλητή παρέα με την Ιωάννα Τούνη, πριν τσακωθούν λόγω του ότι το μοντέλο συναντήθηκε με τον άνδρα που κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο της.

«Έχω πάει. Έχω πάει στο Κολοσσαίο, αλλά έκανα περισσότερα βόλτα. Με την κολλητή μου. Την πρώην», είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε αν έχει πάει ποτέ στην Ρώμη.

Σε Q&A λοιπόν, η Ιωάννα ρωτήθηκε από follower της για το συμβάν και μέσα σε ένα βίντεο δευτερολέπτων την πετσόκοψε κανονικά.

Η ανάρτηση της Τούνη για την Βρισηίδα

«Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω για αυτήν. Δε θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της σε όσους με ρωτάτε γιατί βγήκε μαζί με αυτόν που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

“Κόλαφος” η Ιωάννα Τούνη με το μήνυμα που δέχτηκε από γνωστή της – Της έστειλε κατά λάθος μήνυμα που την έκραζε

Η Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 31/12 η γνωστή influencer αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία μίλησε για ένα μήνυμα που δέχτηκε από μια γνωστή της “φίλη”, η οποία την έκραξε.

Η Ιωάννα Τούνη, έδειξε μέσω screenshot, το μήνυμα που έλαβε από γνωστή της, η οποία μπερδεύτηκε και το έστειλε στην ίδια. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα που δέχτηκε από εκείνη την κοπέλα έγραφε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@α στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχει ποτέ τα πάντα «τζαμπέ» όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνεις προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Μάλιστα, αφού έδειξε στους ακόλουθούς της τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της, θέλησε να στείλει και ένα ακόμη μήνυμα, γράφοντας: «Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους;

“Έσπασε” τη σιωπή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Για αυτό το λόγο αποχώρησε η Ιωάννα Τούνη»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.