Η άγνωστη πρόταση που δέχτηκε ο Αλεξάνδρου για το GNTM – «Με τον Γιώργο Καράβα γνωριζόμαστε…»

January 4, 2022


Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για την πρωτοχρονιά στο σπίτι της Βίκυς Καγιά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του. Μάλιστα, …


Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για την πρωτοχρονιά στο σπίτι της Βίκυς Καγιά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του. Μάλιστα, επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ που είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ότι είχε δεχτεί πρόταση για το GNTM.

«Με τον Γιώργο Καράβα γνωριζόμαστε 15 χρόνια σίγουρα, ήμασταν συγκάτοικοι στο εξωτερικό πολλές φορές. Τον ξέρω από τότε που έκανε πρόταση γάμου στη Ραφαέλλα, διαλέγαμε μαζί το δαχτυλίδι. Γενικά, είμαστε από τα πρώτα βήματα μαζί» είπε αρχικά το μοντέλο.

Η πρόταση που είχε γίνει στον Αλεξάνδρου για το GNTM

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου του είπε πως θα του πήγαινε πολύ το GNTM, αποκάλυψε την άγνωστη πρόταση που είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από μερικά χρόνια. Το μοντέλο δεν αρνήθηκε ότι του είχε γίνει πρόταση και με αυτό τον τρόπο το επιβεβαίωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.