Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του μέλλοντα συζύγου της

January 4, 2022


Πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της και μέλλοντα συζύγου της είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο που πρόσφατα δέχτηκε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, δημοσίευσε τ…


Πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της και μέλλοντα συζύγου της είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο που πρόσφατα δέχτηκε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το πατρικό του σπίτι.

Την πρωτοχρονιά επισκέφθηκε την οικογένεια του για να γιορτάσουν μαζί την ημέρα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τη φίλους το φλουρί που της έτυχε από την βασιλόπιτα.

Να σημειωθεί πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν τον γάμο της θα χρειαστεί να κάνει και βάφτιση.

Η φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του μέλλοντα συζύγου της Αλεξανδράκη

Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του μέλλοντα συζύγου της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Ήμασταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οικογένεια…»

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, τις καταγγελίες, αλλά και για το bullying που δέχτηκε ο αδερφό της από συμμαθητές του.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα και είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη που έκανε για αυτά που είχε υποστεί ο μικρός της αδερφός.

«Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα γιατί ήμουν σε απόγνωση. Ήμασταν μια εβδομάδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό» είπε.

«Θεωρώ πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα. Γενικά έχουν ασχοληθεί οι φορείς με αυτήν την περίπτωση, όπως ακούω και για άλλα παιδιά. Ήθελα να ενημερωθώ τι γίνεται γενικά σε αυτήν την περίπτωση και δεν είμαστε μόνο εμείς. Ήθελα να δω λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός; Γίνεται κάτι; Γιατί υπάρχει τόση γραφειοκρατία;» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.