«Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος» – Ο Μανούσος Μανουσάκης “έσφαξε” με τον γάντι τον Ντάνο

January 3, 2023


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 3/1 ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Τμήμα Ηθών, όπως έχει ακουστεί (διαβάστε εδώ περισσότερα). Κάτι αντίστοιχο είχε δημιουργηθεί ξανά πριν μερικές μέρες, με διάφορα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα υποδυθε…


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 3/1 ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Τμήμα Ηθών, όπως έχει ακουστεί (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Κάτι αντίστοιχο είχε δημιουργηθεί ξανά πριν μερικές μέρες, με διάφορα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, κάτι που έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σμαραγδή.

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία “Καποδίστριας”, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την «Αλέξανδρος Φιλμ», τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του “Survivor” Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Οπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Ελληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης».

«Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Αγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Ελληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας “El Greco”, που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία», είχε ξεκαθαρίσει ο ίδιος με μια επίσημη ανακοίνωσή του.

Η ιστορία λοιπόν φαίνεται πως επαναλαμβάνεται ξανά.

Η απάντηση του Μανούσου Μανουσάκη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε γίνει και η ιστορία με τον Γιάννη Σμαραγδή; Τώρα επανέρχεται. Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είναι. Μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του; Γιατί είναι η δεύτερη φορά τώρα. Δεν το γνωρίζω. Μόνος του τα κάνει.

Σε δουλειά μου θα έπαιρνα κάποιον ο οποίος θα ήταν αποφασισμένος να δουλέψει, να μελετήσει, να ασχοληθεί», απάντησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.