Αποστολάκης – Βιλέγκας! Γυρίζουν τον κόσμο με ιστιοπλοϊκό για την…. εκπομπή τους

January 3, 2023


Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και όπως όλα δείχνουν αυτή η σχέση είναι πολύ σοβαρή! Η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης σήκωσαν άγκυρες και ξεκίνησαν για ένα μεγάλο ταξίδι μαζί με την ομάδα τους! Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σεφ μετά το τέλος της εκπομπής οι «Θαλασσόλυκοι» ετοιμάζεται για come back με μια εκπομπή στην οποία θα κάνει τον γύρο του κόσμου με το ιστιοπλοϊκό του.Μάλιστα το πρ…


Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και όπως όλα δείχνουν αυτή η σχέση είναι πολύ σοβαρή! Η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης σήκωσαν άγκυρες και ξεκίνησαν για ένα μεγάλο ταξίδι μαζί με την ομάδα τους! Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σεφ μετά το τέλος της εκπομπής οι «Θαλασσόλυκοι» ετοιμάζεται για come back με μια εκπομπή στην οποία θα κάνει τον γύρο του κόσμου με το ιστιοπλοϊκό του.

Μάλιστα το πρώτο ταξίδι έχει προορισμό τα Κανάρια Νησιά.

  • Δείτε τις πρώτες εικόνες αλλά και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με το κορίτσι του!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.