Νέλλη Γκίνη – «Ήταν να παντρευτώ με τον Ζαμπέτα κι έκανα ένα τραγικό λάθος που…»

January 3, 2023


«Δεν ήταν με τίποτα η πορεία μου στρωμένη με κόκκινο χαλί. Επειδή αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, έμαθα τα προβλήματα στη ζωή μου να τα περνώ. Δεν είναι επαγγελματικό να φύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και φεύγω. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι στη σκηνή. Παλιά όταν ήμουν μαθήτρια της δραματικής σχολής κι επρόκειτο να παίξω, του τα είπα. Υπήρξε σeξουαλική παρενόχληση. Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα …


«Δεν ήταν με τίποτα η πορεία μου στρωμένη με κόκκινο χαλί. Επειδή αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, έμαθα τα προβλήματα στη ζωή μου να τα περνώ. Δεν είναι επαγγελματικό να φύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και φεύγω. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι στη σκηνή. Παλιά όταν ήμουν μαθήτρια της δραματικής σχολής κι επρόκειτο να παίξω, του τα είπα. Υπήρξε σeξουαλική παρενόχληση. Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα κι έφυγα», είπε αρχικά η Νέλλη Γκίνη, μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για τη σeξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

 

Για τον παραλίγο γάμο της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, δήλωσε: «Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στα 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο. Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα και θα το πληρώνω μια ζωή».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.