Η φωτογραφία του Χαλκιά που είδε η Χριστοπούλου και δηλώνει πως θέλει “να τον… φάει”

January 3, 2023


Με μια χιουμοριστική φωτογραφία ο Ορέστης Χαλκιάς ποζάρει και… ανακοινώνει στους φίλου του πως… «Αν θέλω είμαι και φράουλα! Χαρούμενο 2023».Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Maestro» ποζάρει με πουκάμισο που έχει πάνω φράουλες με την Έλενα Χριστοπούλου να μην αντιστέκεται. «Θα σε φάω ε;» του γράφει και εκείνος της απαντά «Μα γι αυτό είναι οι φράουλες»


Με μια χιουμοριστική φωτογραφία ο Ορέστης Χαλκιάς ποζάρει και… ανακοινώνει στους φίλου του πως… «Αν θέλω είμαι και φράουλα! Χαρούμενο 2023».

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Maestro» ποζάρει με πουκάμισο που έχει πάνω φράουλες με την Έλενα Χριστοπούλου να μην αντιστέκεται. «Θα σε φάω ε;» του γράφει και εκείνος της απαντά «Μα γι αυτό είναι οι φράουλες»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.