Σημαντικές απώλειες από το Καλό Μεσημεράκι – Η ανακοίνωση του Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

January 3, 2022


Στον αέρα του ΣΚΑΙ επέστρεψε η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο, με πολύ σημαντικές απώλειες μετά την αυλαία πριν λίγες ημέρες. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς on air, η μπάντα των Alcatrash βρίσκετα…


Στον αέρα του ΣΚΑΙ επέστρεψε η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο, με πολύ σημαντικές απώλειες μετά την αυλαία πριν λίγες ημέρες. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς on air, η μπάντα των Alcatrash βρίσκεται εκτός και συγκεκριμένα καραντίνα στα σπίτια τους.

Όλα τα μέλη κόλλησαν κορωνοϊό, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της εκπομπής να τους αντικαταστήσουν μέχρι να γίνουν καλά και να επιστρέψουν.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για τις απώλειες στο Καλό Μεσημεράκι

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με τα νέα μέτρα, κολλήσαμε τη μισή μπάντα Alcatrash COVID. Να ‘ναι καλά, περαστικά στα παιδιά. Αυτά είναι σαν ξαδέρφια που βρίσκονται και το ένα κολλάει το άλλο με διαφορά ημερών. Περιμένουμε να φτάσει η σωστή στιγμή να επιστρέψουν», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.