«Έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι…» – Ο θάνατος που “τσάκισε” τον Χρήστο Δάντη

January 3, 2022


Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη.«Ο αδερφός μου έφυγε…


Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για το θάνατο του αδερφού του

«Ο αδερφός μου έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι. Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία αν και λίγο πολύ ήταν κάτι που το περιμέναμε. Είχε θέματα ψυχολογικά. Ήταν κλεισμένος στο σπίτι του, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι μεγάλωσε ώστε να μην πίνει έξι καφέδες και να καπνίζει τέσσερα πακέτα την ημέρα. Δεν μπορούσε λοιπόν να συνειδητοποιήσει ότι μεγάλωσε για αυτή την κατάχρηση. Ο φουκαράς έμεινε στον τόπο στο σπίτι του», είπε εμφανώς συγκινημένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.