Σούσουρο με την πρεμιέρα του MasterChef 6 στο STAR

January 3, 2022


Στο STAR επιστρέφει το MasterChef με τον 6ο κύκλο. Μπορεί η ημερομηνία της πρεμιέρα να ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες, ωστόσο, πλέον υπάρχει μια μικρή αναστάτωση, αφού υπάρχουν σκέψεις να επίσπευσ…


Στο STAR επιστρέφει το MasterChef με τον 6ο κύκλο. Μπορεί η ημερομηνία της πρεμιέρα να ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες, ωστόσο, πλέον υπάρχει μια μικρή αναστάτωση, αφού υπάρχουν σκέψεις να επίσπευση της.

Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα του MasterChef 6

Σύμφωνα με τo nassosblog.gr στο κανάλι της Κηφισιάς υπάρχει η σκέψη να γίνει η πρεμιέρα πιο νωρίς. Οι αποφάσεις από τους ιθύνοντες αναμένεται να παρθούν εντός των επόμενων ωρών σχετικά με τη μεγάλη πρεμιέρα του διαγωνισμού.

Στο Star, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, εκτιμούν ότι το MasterChef θα μπορούσε να κόψει ποσοστά από τους ανταγωνιστές του και να σταθεί και φέτος πολύ καλά. Θυμίζουμε ότι ο μαγειρικός διαγωνισμός επιστρέφει για πέμπτη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς.

Πρώην παίκτρια του Masterchef έκανε πλαστική στη μύτη και δεν μπορεί να αναπνεύσει

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια του Masterchef αναφέρθηκε, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου ριάλιτι μαγειρικής, στις επεμβάσεις που έκανε στη μύτη της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή σεφ αποκάλυψαν πως της δημιούργησαν πολύ μεγαλύτερο προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

«Το πρώτο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε και δεν είχε πετύχει ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ειδικά από το ένα ρουθούνι. Δεν έμπαινε καθόλου αέρας και αυτό με ζόριζε λίγο. Μπήκα μετά από τρεις μήνες για το επόμενο χειρουργείο, το οποίο είναι λάθος να μπεις στο τρίμηνο.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και αυτό μου δημιούργησε φύσημα στον πνεύμονα. Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια, αγωγές, κορτιζόνες. Επίσης με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού. Θέλω να κινηθώ νομικά. Ο γιατρός δεν μου δίνει πίσω τα χρήματα και πρέπει να βγάλω χρήματα για το επόμενο χειρουργείο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.