Έγινε μπαμπάς ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

January 3, 2022


Με τον πιο όμορφο τρόπο μπήκε το νέο έτος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύζυγος του, Ελένη Τσιριγκάκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα Μεταξ…


Με τον πιο όμορφο τρόπο μπήκε το νέο έτος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύζυγος του, Ελένη Τσιριγκάκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα Μεταξία, από τη μητέρα του τραγουδιστή.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν μετά από δύο αναβολές λόγω της πανδημίας, στις 15 Ιουλίου 2021, στη Μύκονο με πολιτικό γάμο και κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού – δείτε φωτογραφίες.

«Εκτός από τον Γρηγόρη θα έχουμε και τη Μεταξία μας, θα ακούγονται και πάλι τα δύο ονόματα στο σπίτι. Τα παιδιά είναι ευλογία. Ο Γρηγόρης ανυπομονεί για τη μικρή του αδερφή. Μας λέει ότι θα γίνει ο αυστηρός μεγάλος αδερφός» είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στην εφημερίδα RealLife.

Η πρόταση που έγινε στον Μπιθικώτση για το Survivor 5

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος έδωσε την οριστική απάντησή του για το αν τελικά θα τον βλέπαμε να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο για τον πέμπτο κύκλο του Survivor όπως είχε ακουστεί.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και όπως εξήγησε, δεν είναι δυνατόν να αφήσει την σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους προκειμένου να μπει σε ριάλιτι επιβίωσης. Δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια άλλη χρονιά να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν έχει νόημα να σας πω αν έγινε ή δεν μου έγινε πρόταση γιατί δεν υφίσταται να πάω. Για να το λέτε, σίγουρα θα έχει υπάρξει κάτι.

Σίγουρα οποιαδήποτε σημαντική πρόταση που μπορείς να την σκεφτείς γιατί μπορείς να προσφέρεις στην οικογένειά σου, ειδικά όταν έρχεται και ένα νέο μέλος τώρα. Αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω τη γυναίκα μου με ένα παιδάκι πέντε ημερών και να φύγω. Αν το timing ήταν διαφορετικό, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε διαφορετικά και κανείς δεν ξέρει, μπορεί στο μέλλον να υπάρξει…», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.