«Ήμουν στο κρεβάτι και μου λέει τέτοια είσαι κι εσύ…» – Η Στεργιανού μίλησε για την διαρροή φωτογραφία της

January 3, 2022


Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Ειρήνη Στεργιανού αποκάλυψε πως πρώην σύντροφός της είχε διαρρεύσει φωτογραφία της από προσωπικές της στιγμές.«Εγώ είχα τραυματική εμπειρία γιατί είχ…


Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Ειρήνη Στεργιανού αποκάλυψε πως πρώην σύντροφός της είχε διαρρεύσει φωτογραφία της από προσωπικές της στιγμές.

«Εγώ είχα τραυματική εμπειρία γιατί είχε ανεβάσει ο πρώην σύντροφός μου μία φωτογραφία και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσα από το Instagram, ή μέσω social ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική στιγμή. Το αναπαράγουν διάφορα site

Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου για μία εβδομάδα, φοβόμουν μην μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν. Δεν το είχα πει και στους γονείς μου. Σίγουρα ήταν και για εκδίκηση, πιστεύω και ανωριμότητα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.