Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Φιλιππίδη – Σε πλειστηριασμό το σπίτι τους στο Βραχάτι έναντι..

January 3, 2022


Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.Οι οφειλές αυτές έχουν φτ…


Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.

Πληροφορίες για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας Φιλιππίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.