Survivor: Χαμός με τον Βαλάντη και την Μυριέλλα Κουρεντή – Το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη και το άγριο ξέσπασμα

January 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για το Survivor με το πρώτο επεισόδιο για το 2022 να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο με 2…



Δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για το Survivor με το πρώτο επεισόδιο για το 2022 να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο με 24,7% όσο και στο δυναμικό κοινό με 22,7%.


Όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο, στο πρώτο ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλοί θα φτάσουν στα όριά τους, ανάμεσά τους και η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία θα καταρρεύσει.

Ένας τραυματισμός της Μυριέλλας φέρνει κοντά της τον Γιώργο Κατσαούνη, που την παίρνει αγκαλιά και της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.


Η κίνηση αυτή και η μεταξύ τους οικειότητα θα ανάψει τα αίματα με τον Βαλάντη να αρχίσει να λογομαχεί με τον 28χρονο αγρότη των Μαχητών.

Survivor: «Χαμός» ανάμεσα σε Βαλάντη και Κατσαούνη

«Σας παρακαλώ εδώ παίζουμε, δεν ήρθαμε να παντρευτούμε, μετά το παιχνίδι κάνετε ό,τι γουστάρετε», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Άλλα ψέματα δεν θέλω. Άκουσες, άκουσες;».

«Άντε ρε που θα μου κάνεις και τσαμπουκά, κάτσε φρόνιμα», απάντησε ο Κατσαούνης με τον Βαλάντη να εξοργίζεται περισσότερο: «Δεν σε βλέπω φίλε, δεν σε βλέπω σου λέω».


Η κόντρα συνεχίζεται στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Βαλάντης εξακολουθεί να είναι επικριτικός για τη σχέση που έχουν αναπτύξει η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης αφήνοντας υπόνοιες ότι η ηθοποιός θέλει να αλλάξει ομάδα, κάτι που προκαλεί την αντίδρασή της.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.