Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός, το τηλεφώνημα που έκανε και ήταν αιτία να προκληθεί πανικός

January 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, κατηγορούμενος για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», αφού έκανε πλάκα…



Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, κατηγορούμενος για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», αφού έκανε πλάκα ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο θέατρο που πρωταγωνιστεί.


Όπως αναφέρουν πηγές από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ο ηθοποιός που εργαζόταν σε θέατρο των Εξαρχείων συνελήφθη, διότι πήρε τηλέφωνο ότι δήθεν υπάρχει βόμβα στο θέατρο, την Πρωτοχρονιά, 19.45 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός.

Η πλάκα για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως δυνάμεις της ΟΠΚΕ και προχώρησαν στην εκκένωση του θεάτρου, αλλά μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε ο 36χρονος ηθοποιός και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν ο ίδιος που είχε πάρει τηλέφωνο, λέγοντας πως έκανε πλάκα.


Πέρασε μια βραδιά στα κρατητήρια

«Καμιά φορά γίνονται πλάκες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις», υπογράμμισε ο ηθοποιός στο protothema.gr., ο οποίος πέρασε μία βραδιά στο κρατητήριο.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.