Αντιεμβολιαστής βγήκε θετικός, η σύζυγός του του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και εκείνος την ξυλοκόπησε

January 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αντιεμβολιαστής σύζυγος χτύπησε τη γυναίκα του, επειδή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

(adsbygo…



Αντιεμβολιαστής σύζυγος χτύπησε τη γυναίκα του, επειδή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, υπέβαλε μήνυση στον σύζυγό της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές, την περασμένη Δευτέρα, στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.

Αιτία, σύμφωνα με την ίδια, ήταν πως του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, αφού μετά από self test βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, προκειμένου να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί τους, αλλά εκείνος αντέδρασε βίαια.

«Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», υπογράμμισε η γυναίκα στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Star.


Αντιεμβολιαστής σύζυγος καβγάδιζε συχνά με τη γυναίκα του για το θέμα του εμβολιασμού

Από την πλευρά του 46χρονου συζύγου, ο συνήγορός του επισημαίνει ότι την έπιασε από τα χέρια και δεν τη χτύπησε.

Ο 46χρονος έκανε την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.


Ο άνδρας ήταν κατά του εμβολίου και οι καυγάδες με τη σύζυγό του ήταν συνεχείς, καθώς εκείνη ήταν εμβολιασμένη. Ωστόσο, τελικά, πριν από μερικές μέρες, εμβολιάστηκε και ο ίδιος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.