Παύλος Χαϊκάλης: 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Ενάμιση μήνα εγώ διασύρομαι

January 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Δευτέρα και μίλησε για την κόντρα του με το Πρωινό του ANT1 και τις…



Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Δευτέρα και μίλησε για την κόντρα του με το Πρωινό του ANT1 και τις καταγγελίες σε βάρος του.


Ο Παύλος Χαϊκάλης πιστεύει ότι διασύρεται γιατί πάει να δουλέψει

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Φάγαμε μια γλωσσοφαγιά που δεν είναι κατανοητή. Ενάμιση μήνα δέχομαι μια πίεση γιατί πάω να δουλέψω. Εγώ χτυπιέμαι από τα γειτονόπουλα δίπλα. Γιατί ένας άνθρωπος χτυπιέται γιατί πάει να δουλέψει. Κατηγορούμαι για κάτι; Όταν βγήκα στην εκπομπή της κ. Χρηστίδου, από όλη τη συζήτηση, εκείνο που πήραν είναι ότι εγώ τα αποδέχομαι όλα και ζητάω συγγνώμη και στο “άντρας παλιάς κοπής” και αναγκάστηκα να βγάλω μια ανάρτηση για να εξηγήσω τι εννοούσα».

Όσο τον έντονο καβγά που είχε πρόσφατα ο Παύλος Χαϊκάλης με τη Φαίη Σκορδά, επεσήμανε “η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα”, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε «θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε».


Αναφερόμενος στις καταγγελίες εις βάρος του, σημείωσε «η μία είναι 36 ετών και η άλλη δεν είναι ποινικό αδίκημα. Βγήκαν δύο κοπέλες στα κανάλια και μετά πήγαν στο σωματείο. Είναι φτιαγμένες οι καταγγελίες, υπάρχουν καταθέσεις κοριτσιών που με υπερασπίζονται. Παρερμηνεύτηκα όταν βγήκα στις εκπομπές, ήταν λαϊκό δικαστήριο. Η Χρύσλα μου είπε αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύομαι μια θέση εργασίας. Όταν εγώ ερωτεύομαι δεν υπάρχει ηθικό θέμα. Το ανήθικο ποιο είναι;».

Η αναφορά του Παύλου Χαϊκάλη στις δύο καταγγελίες εις βάρος του

Και συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης «βγήκαν δύο κορίτσια και έκαναν δύο κουτσομπολιά. 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Η Ελένη Φιλίνη είναι άρρωστη με τη μέση της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι στο νοσοκομείο, έχουμε δύο κρούσματα κορονοϊού, αλλά για όλα φταίει ο Χαϊκάλης. Πήγα στην Κύπρο γιατί είχα ανάγκη από δουλειά».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.