Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Είπε το ναι”, το μονόπετρο, η πρόταση και η πανέμορφη 22χρονη μέλλουσα σύζυγός του

January 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, αιφνιδιάζοντας τον χώρο της σοουμπίζ, αφού κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότη…



Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, αιφνιδιάζοντας τον χώρο της σοουμπίζ, αφού κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.


Την είδηση έκανε γνωστή ο θεατρικός παραγωγός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ενώ σύστησε τη σύντροφό του στο τηλεοπτικό κοινό του Πρωινού, σήμερα, Δευτέρα.

Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Η κοπέλα λέγεται Ιλάιρα, είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Φθιώτιδα και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μπορεί να έχουν σχέση μερικούς μήνες, όμως, στα 30 του είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται τόσο πολύ μία γυναίκα.


Τον Αύγουστο, στην Κύπρο θα παντρευτεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Όπως υπογράμμισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» και συμπλήρωσε ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, στην Κύπρο.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.