Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Στέφανος Κορκολής: Ανέφερε πιο τραγούδι του είναι γραμμένο από τη μητέρα του

January 3, 2022


Στην ενότητα «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής όπου ανέφερε διάφορες ιστορίες για τα τραγούδια του. Μάλιστα, ο ίδιος ο ίδιος παλιότερα…


Στην ενότητα «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής όπου ανέφερε διάφορες ιστορίες για τα τραγούδια του. Μάλιστα, ο ίδιος ο ίδιος παλιότερα έχει κάνει μια σπάνια εξομολόγηση για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.

Μάλιστα, ο ίδιος όπως αποκάλυψε, το τραγούδι «Παράξενη αγάπη» είναι σε στίχους της μητέρας του που τους ανακάλυψε σε μια τσάντα της και τους έκανε τραγούδι. Μάλιστα, οι «Πέντε άνεμοι» προοριζόταν για τη Νάνα Μούσχουρη η οποία το ήθελε αλλά όχι και η δισκογραφική της.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κορκολή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.