Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη με την αποκάλυψή της: «Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα»

January 3, 2022


Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πως κατάφερε να…


Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πως κατάφερε να την ξεπεράσει.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Δανδουλάκη

«Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά, λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα, έζησα πολλά. Είχα ένα ένστικτο σχετικά με την τηλεόραση.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Στις Μέλισσες ξαναθυμηθήκαμε τι σημαίνει ομαδική δουλειά. Όλοι κουραστήκαμε αλλά ήταν και άλλοι οι ρυθμοί.

Επειδή έχω περάσει από πολύ μεγάλες αποτυχίες, σοκ και λύπη, αυτό που με κινητοποιεί είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη.

Σπάνια όταν σου δώσουν αγάπη θα γίνει κάποιος αυτοκαταστροφικός… Μόλις συντονιστώ με την ψυχή μου, ό,τι μου λέει το κάνω. Όταν φοβάμαι νιώθω ασυντόνιστη. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το μέλλον. Ο φόβος είναι το αντίθετο από τη δημιουργία»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.