«Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

January 3, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ντίνο Καρύδη αλλά και ένα περιστατικό που την συγκλόνισε καθώς κόντεψε …


Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ντίνο Καρύδη αλλά και ένα περιστατικό που την συγκλόνισε καθώς κόντεψε να πεθάνει στα χέρια της.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Ατζολετάκη

«ο Ντίνος Καρύδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή. Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, τον συνόδευσα στο νοσοκομείο γιατί η κόρη του, Σμαράγδα δεν πρόλαβε να έρθει.

Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπε ο γιατρός ότι δεν είναι μια απλή περίπτωση αλλά είναι οξύ έμφραγμα και αν καθυστερούσαμε μισή ώρα ίσως να έφευγε. Όταν το συνειδητοποιήσαμε αυτό, η Σμαράγδα κατέρρευσε και εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Υπήρχε περίπτωση δηλαδή ο Ντίνος να τελευτήσει στα χέρια μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.