Happy Day: Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα – Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

January 3, 2022


Τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν αυξηθεί αρκετά – χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή 2/1 ημέρα που έσπασε κάθε ρεκόρ – και το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν μπορούσε να μείνει αλώβητο. Στην έναρξ…


Τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν αυξηθεί αρκετά – χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή 2/1 ημέρα που έσπασε κάθε ρεκόρ – και το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν μπορούσε να μείνει αλώβητο.

Στην έναρξη της σημερινής 3/1 εκπομπής Happy Day η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η Τίνα Μεσσαροπούλου, συνεργάτης της εκπομπής, δεν παρευρίσκεται στο πλατό καθώς έχει κάποια συμπτώματα, αν και τα τεστ που έχει κάνει μέχρι στιγμής την δείχνουν αρνητική.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τίνας στο Happy Day

«Τα rapid και τα self test βγαίνουν αρνητικά. Θα πάω να κάνω μοριακό σε λίγο. Δε νομίζω πως τη γλίτωσα αυτή τη φορά. Είναι παντού. Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Το πρώτο 24ωρο ήταν λίγο δύσκολο. Έκανα δέκατα και κάποιες μυαλγίες. Από χθες το μεσημέρι είμαι μια χαρά, αλλά έρχονται όλα τα συμπτώματα. Είχα λίγο βήχα χθες το βράδυ και τώρα είμαι πιο μπουκωμένη. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Οι μυαλγίες σταμάτησαν από χθες. Δε νομίζω να είναι απλή γρίπη. Το καλό είναι πως δεν ήρθα σε επαφή με κανένα. Εμφάνισα δέκατα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Δεν ήρθα με κανέναν άλλο σε επαφή» είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Παράλληλα στην έναρξη της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως και η αδερφή της διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και το βρήκε σε τυχαίο τεστ που έκανε πριν πάει στην κουμπάρα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.