Θρήνος στον χώρο των επιχειρήσεων – Έφυγε από τη ζωή ο Αριστοτέλης Διβάνης

January 2, 2023


Την ίδια ώρα που η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι βυθισμένοι στο πένθος, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1/1/23 ο Αριστοτέλης Διβάνης, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως ο ηγέτης μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων και ένας εκ των κορυφαίων της ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα, ήταν θεμελιωτής του ελληνικού τουρισμού και της ξενοδοχίας της Ελλάδας.Τα οικεία του πρόσωπα, κάθε φορά που…


Την ίδια ώρα που η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι βυθισμένοι στο πένθος, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1/1/23 ο Αριστοτέλης Διβάνης, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως ο ηγέτης μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων και ένας εκ των κορυφαίων της ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα, ήταν θεμελιωτής του ελληνικού τουρισμού και της ξενοδοχίας της Ελλάδας.

Τα οικεία του πρόσωπα, κάθε φορά που μιλούν για εκείνον δεν παραλείπουν το γεγονός πως “πάλευε” πάντα για το καλό όλης της ξενοδοχίας και μαχόταν για «ενιαία φωνή», ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που συγκρούστηκε με την κεντρική εξουσία για το δίκαιο του. Άξιος συνεχιστής του έργου του είναι ο γιος του, Σπύρος Διβάνης, που εδώ και πολλά έτη έχει αναλάβει με εξαιρετική επιτυχία τα ηνία του Ομίλου.

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Αριστοτέλη Διβάνη

Αριστοτέλης Ντιβάνης
Πηγή: Star.gr

Η Κηδεία του Αριστοτέλη Διβάνη θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 14.00.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Μαύρη” Πρωτοχρονιά – Ανακοινώθηκε ο θάνατος της…

Πέθανε ο πρώην Πάπας Βενέδικτος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.