Τεράστιο και μίνιμαλ με μαρμάρινο τζάκι – Σε αυτό το σπίτι θα μεγαλώσει η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

January 2, 2023


Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο) και από τότε που η μικρή τους κόρη βρέθηκε στο σπίτι τους, η ζωή τους άλλαξε για πάντα. Μπορεί η νεαρή μανούλα να πέρασε λίγο δύσκολα συναισθηματικά τις πρώτες ημέρες, ωστόσο πλέον έχουν βρει τον ρυθμό τους και απολαμβάνουν και οι δύο την νέα τους καθημερινότ…


Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο) και από τότε που η μικρή τους κόρη βρέθηκε στο σπίτι τους, η ζωή τους άλλαξε για πάντα. Μπορεί η νεαρή μανούλα να πέρασε λίγο δύσκολα συναισθηματικά τις πρώτες ημέρες, ωστόσο πλέον έχουν βρει τον ρυθμό τους και απολαμβάνουν και οι δύο την νέα τους καθημερινότητα.

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναζήσουμε επειδή είναι το πρώτο μωρό. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όσο μοναδικό το συναίσθημα, οπότε θα με συγχωρέσετε», είπε αρχικά ο σύντροφος της δημοσιογράφου πολύ συγκινημένος.

«Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό. Τα κράταγε όπως το μωράκι και τώρα ξέρω τι να κάνω», σχολίασε με χιούμορ.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω. Το ζεις μια φορά αυτό δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», αποκάλυψε στο τέλος, ενώ επίσης αποκάλυψε πως έχουν βρει το όνομα της μπέμπας όμως δεν θέλει να πει ποιος είναι αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.