Πυροβολισμοί στο Μοσχάτο: Δολοφόνησαν 41χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού και της γυναίκας του

January 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίτερα στο Μοσχάτο, καθώς δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ 41χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της συζύγου του…



Άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίτερα στο Μοσχάτο, καθώς δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ 41χρονο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της συζύγου του.


Ο 41χρονος Γεωργιανής καταγωγής επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 4-5 φορές.

Μοσχάτο: Σοκαρισμένη η σύζυγος του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ταξιαρχών βρέθηκαν 3 κάλυκες. Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος ήταν πεζός και φορούσε μαύρα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του θύματος αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής. Στο σημείο έχουν σπεύσει φίλοι του θύματος αλλά και μέλη της οικογένειάς του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.