Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες από το ρεβεγιόν για το νέο έτος

January 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μαζί με την οικογένειά τους πέρασαν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο σπίτι.

(ads…



Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μαζί με την οικογένειά τους πέρασαν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο σπίτι.


Η χρονιά που πέρασε κάθε άλλο παρά ξεχωριστή ήταν για την ηθοποιό, καθώς απέκτησε το δεύτερό της παιδί, τη μικρή Σιέννα.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram από την οικογένειά της, αλλά και από τον στολισμό του σαλονιού και της τραπεζαρίας.

Η ηθοποιός φορούσε ένα μοναδικό κόκκινο μάξι φόρεμα από τη συλλογή ρούχων που βγάζει τα τελευταία χρόνια μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.