Άκης Πετρετζίκης: Η στιγμή που ο γιος του «καταστρέφει» την βασιλόπιτα της μαμάς

January 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Άκης Πετρετζίκης υποδέχθηκε τη νέα χρονιά μαζί με την σύζυγό του και τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος αποφάσισε να… χαλάσει τη βασιλόπιτα της…



Ο Άκης Πετρετζίκης υποδέχθηκε τη νέα χρονιά μαζί με την σύζυγό του και τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος αποφάσισε να… χαλάσει τη βασιλόπιτα της μαμάς.


Ο γνωστός σεφ αποχαιρέτησε μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και χαρούμενες στιγμές, αφού ο ίδιος έγινε πατέρας και τελέστηκε ο γάμος του και η βάφτιση του μικρού.

Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με τον μικρό του γιο, Αχιλλέα

Σήμερα ο Πετρετζίκης ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ο γιος του παίζει με τη βασιλόπιτα που έφτιαξε η μητέρα του, Κωνσταντίνα Μιχαήλ.


«Ο Αχιλλεάκος μας έχει ενστάσεις για το 2022 και μόλις χάλασε τη βασιλόπιτα της μαμάς!», έγραψε χαρακτηριστικά ο σεφ κάτω από την ανάρτησή του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.