Θυμάστε την Ιωάννα Κουταλίδου από το Fame Story; Το πρόσωπο της σήμερα

January 2, 2022


Πέντε χρόνια μετά τη γέννηση της κορούλας της, Χριστίνας, η πρώην παίκτρια του «Fame Story», Ιωάννα Κουταλίδου, έκανε επανεμφάνιση με νέο κομμάτι, που φέρει τον τίτλο «Ετυμηγορία».Η Ιωάννα Κουταλίδου,…


Πέντε χρόνια μετά τη γέννηση της κορούλας της, Χριστίνας, η πρώην παίκτρια του «Fame Story», Ιωάννα Κουταλίδου, έκανε επανεμφάνιση με νέο κομμάτι, που φέρει τον τίτλο «Ετυμηγορία».

Η Ιωάννα Κουταλίδου, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Espresso, βρίσκεται ανανεωμένη και άκρως ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Νεκτάριου Λουκατάρη.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης από το Fame Story

Καυτή 43αρα πια – Πώς είναι σήμερα η Ρουσλάνα που σάρωσε στην Eurovision του 2004

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.