«Η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου» – Συγκίνησε η Χρηστίδου με τις φωτογραφίες από το νοσοκομείο

January 1, 2022


Μπορεί φέτος η χρονιά για την Σίσσυ Χρηστίδου να είχε τα καλά της, αλλά είχε και πολλά άσχημα. Το πιο δύσκολο από όλα ήταν όταν η μαμά της μπήκε στο νοσοκομείο για να δώσει τη δική της μάχη με τον καρ…


Μπορεί φέτος η χρονιά για την Σίσσυ Χρηστίδου να είχε τα καλά της, αλλά είχε και πολλά άσχημα. Το πιο δύσκολο από όλα ήταν όταν η μαμά της μπήκε στο νοσοκομείο για να δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η παρουσιάστρια και είχε δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και δημοσίευσε φωτογραφίες από άγνωστες στιγμές της.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«2021. Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω.. Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική… Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω.. Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα.. Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει.. Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ. Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά. Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει… 2022» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό η Σίσσυ Χρηστίδου, αποσπάσματα από την οποία έπαιξε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην νέα της αρχή στο Mega όσο και στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά τη διάγνωση της μητέρας της με λευχαιμία.

«Δεν σου κρύβω ότι υπήρχε σκέψη αν ο κόσμος μας ακολουθήσει στη νέα μας στέγη. Χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου αλλά οι πρωινές εκπομπές όπως και όλα τα μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Εκτός από χαρά μάς θύμισε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο που μας δίνει την αγάπη του. Το Mega συνεχίζει να έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρχει εκεί τα πιο αθώα μου.

Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου – Έγινε γνωστό ανήμερα των γενεθλίων της

Η τρυφερή κίνηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.