Έμαθε εν πτήσει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό και μπήκε καραντίνα στην τουαλέτα του αεροπλάνου

January 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καραντίνα: Για τη περιπέτεια που έζησε, όταν διαπίστωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, στη διάρκεια πτήσης μίλησε η νεαρή δασκάλα Μαρίζα Φοτιέο…



Καραντίνα: Για τη περιπέτεια που έζησε, όταν διαπίστωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, στη διάρκεια πτήσης μίλησε η νεαρή δασκάλα Μαρίζα Φοτιέο.


Η ίδια ξεκίνησε το ταξίδι από το Σικάγο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, με τελικό προορισμό την Ελβετία, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν λόγω του ιού. Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση μέσα  από βίντεο που ανήρτησε στο Tiktok, ούσα μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Καραντίνα: Η στιγμή που το τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό κατά τη διάρκεια της πτήσης

Όλα ξεκίνησαν πριν την πτήση της, όταν η Φοτιέο είχε πραγματοποιήσει συνολικά επτά τεστ (δυο PCR και πέντε rapid), που είχαν βγει όλα αρνητικά. Ωστόσο, περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση άρχισε να αισθάνεται τον λαιμό της να πονά. «Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα και είπα, εντάξει, θα κάνω απλά ένα τεστ για να νιώσω καλύτερα. Αμέσως, έδειξε θετικό!» είπε στο CNN η δασκάλα, που είναι εμβολιασμένη με τρεις δόσεις.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στο CNN: «Έτρεξα στην πρώτη αεροσυνοδό που βρήκα, ήμουν σε υστερία, έκλαιγα. Ανησυχούσα για την οικογένειά μου με την οποία είχα δειπνήσει νωρίτερα, ανησυχούσα για τον υπόλοιπο κόσμο στο αεροπλάνο. Ανησυχούσα και για εμένα».

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz


Η αεροσυνοδός προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να την ηρεμήσει και επιχείρησε να διαμορφώσει διαφορετικά τα καθίσματα, ωστόσο η πτήση ήταν πλήρης. «Όταν επέστρεψε και μου είπε πως δεν υπήρχε θέση, τότε επέλεξα να μείνω στην τουαλέτα» σχολίασε η δασκάλα, η οποία στη συνέχεια τοποθέτησε ένα σημείωμα έξω από την πόρτα, που έγραψε πως η τουαλέτα είναι εκτός υπηρεσίας.

Έμεινε εκεί για περίπου τρεις ώρες, με την αεροσυνοδό να την επισκέπτεται συχνά για να τσεκάρει πως είναι καλά, προσφέροντάς της φαγητό και ποτά.

«Ήμουν σε σοκ επειδή μου συνέβη αυτό, σε ένα ταξίδι με την οικογένειά μου. Ήμουν σε σοκ γιατί θα έμενα μόνη στην Ισλανδία, αλλά και για το γεγονός πως είχα έρθει σε επαφή με 20 παιδιά στην τάξη μου» πρόσθεσε.

Στη διάρκεια παραμονής στην τουαλέτα, αγόρασε ίντερνετ για το κινητό της, ώστε να ενημερώσει γνωστούς και φίλους για την κατάστασή της. Παράλληλα, έφτιαξε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο είδαν περισσότεροι από 4,3 εκατομμύρια χρήστες ως το απόγευμα της Πέμπτης.

@marisaefotieo Reply to @brokenarrowhot1 #greenscreenvideo well, I call BS on YOUR BS #fyp #viralvideo #fypage #omicron #icelandadventure #quarantine #winterbreak ♬ original sound – Marisa


Η δασκάλα μπήκε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Ισλανδίας

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Ισλανδία, η Φοτιέο και η οικογένειά της ήταν οι τελευταίοι που βγήκαν από την καμπίνα. Δεδομένου ότι ο αδερφός και ο πατέρας της δεν είχαν κανένα σύμπτωμα, ήταν ελεύθεροι να μετεπιβιβαστούν στην πτήση τους για την Ελβετία. Η δασκάλα υποβλήθηκε τόσο σε rapid όσο και σε PCR τεστ στο αεροδρόμιο, τα οποία βγήκαν θετικά.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο του Ερυθρού Σταυρού, όπου ξεκίνησε τη 10ήμερη καραντίνα της.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.