«Είμαι περήφανη για εσένα»: Η τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

January 1, 2022


«Είμαι περήφανη για εσένα»: Η τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη



Η Δέσποινα Βανδή προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στην σχέση του με την γνωστή ερμηνεύτρια.

Με την σειρά της, η τραγουδίστρια η οποία αυτές τις μέρες νοσεί από κορωνοϊό το απόγευμα της Παρασκευής, έκανε μία αναπάντεχη ανάρτηση.


Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία από την αφίσα της παράστασης «Άνθρωποι και Ποντίκια», όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης ενώ παράλληλα παρότρυνε τον κόσμο να δει την παράσταση διαδικτυακά.

«Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αυτή την υπέροχη παράσταση, δείτε την διαδικτυακά! Ότι καλύτερο! Υπερήφανη για εσένα», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Δέσποινα Βανδή.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.