Bruce Willis: «Δεν ξέρουμε πόσος χρόνος του απομένει» – Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του

December 8, 2023


O Μπρους Γουίλις, έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες από τις καλές τους τελευταίους μήνες»Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του διανύει ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με αφασία από το 2022, καθώς πλέον χρειάζεται πάντα δίπλα του κάποιος φροντιστής, αφού «οι κακές μέρες είναι περισσότερες από τις καλές».Ο ηθοποιός περνά πλέον τις μέρες με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ αλλά και την πρώην σύ…


O Μπρους Γουίλις, έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες από τις καλές τους τελευταίους μήνες»

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του διανύει ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με αφασία από το 2022, καθώς πλέον χρειάζεται πάντα δίπλα του κάποιος φροντιστής, αφού «οι κακές μέρες είναι περισσότερες από τις καλές».

Ο ηθοποιός περνά πλέον τις μέρες με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ αλλά και την πρώην σύζυγό του Ντεμι Μουρ και τα πέντε παιδιά του.

«Μόλις ο Μπρους είχε αυτήν τη διάγνωση, όλοι ήρθαν κοντά για να διατηρήσουν τη μνήμη του ζωντανή. Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα» αναφέρει πηγή στο Us Weekly.

«Αυτή η εμπειρία έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους. Οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του» προσθέτει.

Δυστυχώς, πλέον, ο ηθοποιός έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες από καλές τους τελευταίους μήνες», με άλλη πηγή να εξηγεί ότι πάντα βρίσκεται μαζί του τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας, παρά το γεγονός ότι συνέχεια δίπλα του είναι φροντιστής.

Ο 68χρονος ηθοποιός πλέον περνάει χρόνο και με την εγγονή του Louetta, που έφερε στον κόσμο τον Απρίλιο η κόρη του Rumer.

«Η Rumer θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta θα γνωρίσει τον Μπρους και ο ίδιος θέλει να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.