Beyonce: Γυμνή σαν Αφροδίτη στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

March 24, 2024


Το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ δημοσίευσε η ΜπιγιονσέΗ Μπιγιονσέ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ στο τέλος του μήνα, όπως σημείωσε η ίδια στα social media.Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ποζάρει γuμνή ως μια άλλη Αφροδίτη με μια κορδέλλα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της. Σε αυτή…


Το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ δημοσίευσε η Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ στο τέλος του μήνα, όπως σημείωσε η ίδια στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ποζάρει γuμνή ως μια άλλη Αφροδίτη με μια κορδέλλα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της. Σε αυτήν, αναγράφεται το «act ii BEYINCE» και αποκαλύπτει με αυτόν τον τρόπο το εξώφυλλο του άλμπουμ.

«Αυτό το άλμπουμ ετοιμαζόταν πάνω από πέντε χρόνια» έγραψε η Μπιγιονσέ.

«Γεννήθηκε από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, όπου δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη… και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν. Η ελπίδα μου είναι ότι σε μερικά χρόνια από τώρα, η αναφορά της φυλής ενός καλλιτέχνη, όσον αφορά στην απελευθέρωση ειδών μουσικής, θα είναι αδιάφορη».

Το 2016, η τραγουδίστρια αντιμετώπισε αντιδράσεις από τη mainstream country κοινότητα μετά την κυκλοφορία ενός country τραγουδιού, γράφει ο βρετανικός Guardian. Η ίδια, επίσης, συμπλήρωσε στην ανάρτησή της ότι μετά από μια «βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της country μουσικής» είδε «πως η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους για να διαμορφώσουν τη μουσική μας κουλτούρα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.