MasterChef: Άναυδος ο Κουτσόπουλος μόλις είδε τι έκρυβε μέσα στην τσέπη του ο παίκτης, του το πήρε αμέσως

February 16, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MasterChef: Αρκετά παρατηρητικός φαίνεται πως είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν ξετρύπωσε ένα ιδιαίτερο στυλό από την τσέπη ενός διαγωνιζόμενο…



MasterChef: Αρκετά παρατηρητικός φαίνεται πως είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν ξετρύπωσε ένα ιδιαίτερο στυλό από την τσέπη ενός διαγωνιζόμενου.


Συγκεκριμένα την στιγμή που οι υποψήφιοι προς αποχώρηση συζητούσαν με τους κριτές στο MasterChef για την συνταγή που έπρεπε να εκτελέσουν, κάτι τράβηξε την προσοχή του «θείου Λεωνίδα».

Συγκεκριμένα ο κριτής είδε έναν ιδιαίτερο στυλό στην πίσω τσέπη του Γιώργου Μελανδίνου, του το πήρε και ρώτησε γεμάτος απορία: «What is this George?». O διαγωνιζόμενος εξήγησε πως είναι ένα στυλό μονόκερος, που του έδωσε  συμπαίκτριά του: «Μου του έδωσε η Καλλιόπη γιατί μου είπε ότι το μολύβι θα μου σπάσει. Έχει unicorn κορυφή. Μου αρέσουν οι μονόκεροι».


Μάλιστα το στυλό είχε κι άλλη χρήση καθώς όταν το χτυπούσες άναβε κι ο γνωστός σεφ έσπευσε αμέσως να το δοκιμάσει, με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.