Shopping Star: Άγνωστη στην τηλεόραση αλλά πολύ γνωστή στο Instagram – Το επικρατέστερο πρόσωπο που παίρνει τη θέση της Καγιά

July 1, 2023


Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το Shopping Star, έκλεισε τον κύκλο της όπως τη γνωρίζαμε, δηλαδή με τη Βίκυ Καγιά στο τιμόνι της παρουσίασης (δείτε εδώ τι συνέβαινε στα παρασκήνια της εκπομπής). Η εκπομπή, φυσικά, θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη σεζόν, με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη θέση της να εξάπτουν την περιέργεια των τηλεθεατών που ανυπ…


Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το Shopping Star, έκλεισε τον κύκλο της όπως τη γνωρίζαμε, δηλαδή με τη Βίκυ Καγιά στο τιμόνι της παρουσίασης (δείτε εδώ τι συνέβαινε στα παρασκήνια της εκπομπής). Η εκπομπή, φυσικά, θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη σεζόν, με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη θέση της να εξάπτουν την περιέργεια των τηλεθεατών που ανυπομονούν για το ανανεωμένο project!


Τα στελέχη του καναλιού εδώ και αρκετό καιρό κάνουν συζητήσεις και συναντήσεις, προκειμένου να βρουν ισάξια αντικαταστάτρια της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Αυτή φαίνεται πως παίρνει τη θέση της Καγιά στο Shopping Star

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι“, φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόσωπο, το οποίο είναι πολύ κοντά στο να “κλειδώσει”. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα αυτό έχει ξαναπέσει στο τραπέζι. Πρόκειται για τη γνωστή fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Instagram/ @Chrissianna Andriopoulou

Ονόματα που επίσης έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά της Μαίρης Συνατσάκη, της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και του Λάκη Γαβαλά.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά

Στην εκπομπή “Super Κατερίναείχε μιλήσει σε μία εκτενή συνέντευξη η Βίκυ Καγιά και αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον είχε πει: “Θέλω να ξεκουραστώ φέτος το καλοκαίρι. Ήδη με βρήκε κουρασμένη. Είχα ξεκινήσει από το Dancing, μετά συνεχίσαμε με το Shopping, μετά έκανα και το GNTM, δεν γίνεται να δουλεύεις και έτσι. Κατάλαβες τι εννοώ; Γιατί ένας άνθρωπος, εκτός από τα παιδιά που είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή μου και η οικογένειά μου και θέλω να την απολαύσω, τώρα μεγαλώνοντας, δεν μπορώ να κρύψω τις ώρες και τις ημέρες, όσο ήταν μωρά κάπως τα κουτσοέφερνα, τώρα ξέρουν ακριβώς τι ώρα είναι, πόσο έλειψα, που βρίσκονται και γιατί”.

“Αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή. Θέλω ξεκούραση για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν θα ξέρω κι εγώ τι λέω στο τέλος. Πρέπει να ξεκουράζεται ένας επαγγελματίας και να γεμίζει ιδέες και να ακούει λίγο και να αφουγκράζεται την εποχή. Απ’ ότι φαίνεται θα συνεχιστεί, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Γιατί να κάνω και κάτι άλλο; Καλά δεν είμαστε κι έτσι;” είχε πει χαρακτηριστικά για το Shopping Star.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν θα διαλέξω κανέναν για τη θέση μου» – Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το μέλλον του Shopping Star

«Δεν με απασχολεί…» – Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στη φημολογούμενη παρουσίαση του Shopping Star από την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.