Δημήτρης Παπανώτας – «Θυμίζω στους συναδέλφους της ΕΡΤ ότι κάποιοι τους πέταξαν έξω νύχτα»

October 16, 2023


Στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚού μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά την αποχώρησή του από το πλατό του Happy Day, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.«Μια χαρά είναι η φετινή σεζόν. Καλό είναι να είσαι πρώτος στη ζώνη σου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κοντά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός», ανέφερε ο Δημήτρης …


Στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚού μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά την αποχώρησή του από το πλατό του Happy Day, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.

«Μια χαρά είναι η φετινή σεζόν. Καλό είναι να είσαι πρώτος στη ζώνη σου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κοντά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός», ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Στην ΕΡΤ είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Θέλω να θυμίσω στους φίλους και συναδέλφους του Κρατικού καναλιού ότι κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα και αυτοί στην πλειοψηφία τους εξακολουθούν και στηρίζουν αυτούς που τους πέταξαν έξω νύχτα», σχολιάζει ο δημοσιογράφος του Alpha για τα προγράμματα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παρουσίαση του Shopping Star ο Δημήτρης Παπανώτας απαντά: «Την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ την Ηλιάνα. Της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι το προϊόν που διάλεξε αυτή τη φορά της πάει και ελπίζω να σκίσει».

Τέλος ο Δημήτρης Παπανώτας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τον Fipsterr, λέγοντας: «Ποιος είναι ο Fipsterr; Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, ευχαριστώ».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.