Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας – Χώρισε η Βατιδου

July 4, 2023


Τίτλοι τέλους στην σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.Η Εύη Βατίδου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και όταν ρωτήθηκε για τον Ηλία Κωνσταντίνου, αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί.«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.


Τίτλοι τέλους στην σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

  • Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ ήταν πολύ ερωτευμένο και δημοσίευσε αρκετά κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και όταν ρωτήθηκε για τον Ηλία Κωνσταντίνου, αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί.

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.