Στον πάτο – Η μάχη του Βερνίκου για να προκριθεί στον τελικό της Eurovision

April 21, 2023


Πάτος συνεχίζει να είναι στα στοιχήματα η Ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision με το «What they say» του Βίκτωρα Βερνίκου.Όσον αφορά στην πρόκριση στον δεύτερο ημιτελικό εκεί τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Άλλες εταιρίες δίνουν την πρόκριση και άλλες δίνουν αποκλεισμό. Σε αυτό που ελπίζει η Ελληνική συμμετοχή είναι στο 12αρι της Κύπρου ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί η χώρα μας στον τελικό.


Πάτος συνεχίζει να είναι στα στοιχήματα η Ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision με το «What they say» του Βίκτωρα Βερνίκου.

  • Το τραγούδι δεν άρεσε καθόλου ούτε στους φαν ούτε σε κριτές του μουσικού διαγωνισμού με αποτελέσμα στα στοιχήματα να παίζει κάτω από την 30η θέση σε σύνολο 37 χωρών.

Όσον αφορά στην πρόκριση στον δεύτερο ημιτελικό εκεί τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Άλλες εταιρίες δίνουν την πρόκριση και άλλες δίνουν αποκλεισμό. Σε αυτό που ελπίζει η Ελληνική συμμετοχή είναι στο 12αρι της Κύπρου ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί η χώρα μας στον τελικό.

  • Και τελικά όπως πηγαίνουν τα πράγματα μάλλον ήταν μεγάλη τύχη για Ελλάδα και Κύπρο που διαγωνίζονται μαζί στον δεύτερο ημιτελικό και θα αλληλοψηφιστούν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.