Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο λαϊκός τραγουδιστής μετά την περιπέτεια της υγείας του

March 21, 2023


Ο Βασίλης Καρράς έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του πραγματοποίησε δημόσια έξοδο στη Θεσσαλονίκη. Έχει ξαναβρει το κέφι του και έχει χάσει αρκετά κιλά.Ένας χρόνος πέρασε από όταν ο Βασίλης Καρράς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Ηράκλειο Κρήτης, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Τότε ο λαϊκός τραγουδιστής διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ξεκίνησε …


Ο Βασίλης Καρράς έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του πραγματοποίησε δημόσια έξοδο στη Θεσσαλονίκη. Έχει ξαναβρει το κέφι του και έχει χάσει αρκετά κιλά.

Ένας χρόνος πέρασε από όταν ο Βασίλης Καρράς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Ηράκλειο Κρήτης, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Τότε ο λαϊκός τραγουδιστής διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ξεκίνησε να δίνει μάχη με την υγεία του.

Ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε και πάλι, όχι σε νυχτερινό κέντρο αλλά στη Θεσσαλονίκη, όπου φωτογραφήθηκε.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης έκανε γνωστή μέσα από το Twitter την ολική αλλαγή του τραγουδιστή μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν εμφανώς αδυνατισμένος ενώ η διάθεσή του φαινόταν πολύ καλή.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του !!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.