Η Μαλένα Αποστολοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα στο σόου του Βασίλη Ζούλια

June 22, 2022


Για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».Η Μαλένα Αποστολοπούλου περπάτησε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και καταχειροκροτήθηκε σαν επ…


Για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Μαλένα Αποστολοπούλου περπάτησε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και καταχειροκροτήθηκε σαν επαγγελματίας μοντέλο με το αγαλματένιο σώμα της και το φεγγαρένιο πρόσωπό της. Πρόκειται για την μεγάλη κόρη του Δρ Βασίλη Γ. Αποστολόπουλου CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, και την κόρη της
Ρόης Αποστολοπούλου. Η 14χρονη καλλονή που στο ζώδιο είναι ζυγός είναι πολυτάλαντη. Εκτός του ότι είναι αριστούχα μαθήτρια ήθελε πολύ να περπατήσει για την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια αφού είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Φυσικά στις πρώτες θέσεις των προσκεκλημένων βρέθηκε και η καλλονή μητέρα της η οποία υπερήφανη για την κόρη της την καταχειροκρότησε αφού ήταν η πιο εντυπωσιακή της λαμπερής επίδειξης.

Η μαγευτική παρουσίαση της Συλλογής Υψηλής Ραπτικής του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια για τον Χειμώνα 2022-2023 πραγματοποιήθηκε στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Λαιμού συγκινημένη ευχαρίστησε στην έναρξη της επίδειξης τον σχεδιαστή και όλους τους παριστάμενους εκ μέρους και της Προέδρου του Σωματείου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη: « Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε σήμερα το βράδυ να στηρίξετε την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά μας!  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους της Προέδρου μας, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλους και φυσικά στον κύριο Βασίλη Ζούλια για όλα όσα έκανε σήμερα για την ΕΛΠΙΔΑ».

Οι παριστάμενοι εντυπωσιάστηκαν από την μοναδική ατμόσφαιρα, τις κομψές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και τα πρωτότυπα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου με έμπνευση από την αρχαιότητα.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν πέντε από τα χιλιάδες  αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αληθινοί μαχητές της ζωής, εμφανίστηκαν μπροστά στο κοινό, κρατώντας από το χέρι την κυρία Μαριάννα Λαιμού, για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.