«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ» – Ραγίζει καρδιές η νέα δήλωση του Ανδρέα Τσούνη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

January 22, 2022


Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή. Ο αγαπημένος της σύζυγος, Ανδρέας Τσούνης προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί αυτή την συγκλονιστική απώλεια και να σταθεί στα …


Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή. Ο αγαπημένος της σύζυγος, Ανδρέας Τσούνης προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί αυτή την συγκλονιστική απώλεια και να σταθεί στα πόδια του για χάρη των παιδιών του.

Ο γνωστός οδοντίατρος μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και με μία περιεκτική δήλωση εξέφρασε πόσο πολύ του λείπει η σύζυγός του. Άλλωστε, η συγκλονιστική εικόνα του από την κηδεία της Φώφης Γεννηματά παραμένει ακόμα χαραγμένη στη μνήμη όλων.

H νέα δήλωση του Ανδρέα Τσούνη για τη Φώφη Γεννηματά

«Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους μας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Τσούνης και ο γάμος του με τη Φώφη Γεννηματά

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παντρεύτηκε σε ηλικία 22 ετών τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα. Το 2003 η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη με τον οποίο απέκτησαν μαζί μια κόρη και έναν γιο.

«Έναν χρόνο μετά τον πρώτο μου γάμο μου είπαν πως δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Μετά το πρώτο σοκ, είπα στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό και πως εγώ θα γίνει μητέρα οπωσδήποτε. Μετά από 10 χρόνια προσπαθειών, ήρθε στον κόσμο η πρώτη μου κόρη». Η κόρη της Αμαλία Ντέκα είναι σήμερα 24 ετών.

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας» δήλωνε πριν από δύο χρόνια η Φώφη Γεννηματά μιλώντας για τον σύζυγό της στην «Espresso»: «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει το 2003, με τη Φώφη Γεννηματά να λάμπει από ευτυχία, επιλέγοντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα για νυφικό, κρατώντας από το χέρι της την εξάχρονη τότε κόρη της, Αιμιλία, η οποία ήταν το παρανυφάκι για τον δεύτερο γάμο της μητέρας της.

Ο στολισμός στο μικρό εκκλησάκι ήταν ρομαντικός, με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα να κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή την τόσο όμορφη ημέρα του ερωτευμένου ζευγαριού. Η προσωπική ευτυχία της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Τσούνη ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.