«Θα φύγω, δεν θα την παλέψω άλλο» – Αποχωρεί από το Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή;

January 16, 2022


«Θα φύγω, δεν θα την παλέψω άλλο» – Αποχωρεί από το Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή;



Το σημερινό τρέιλερ του Survivor προσδίσει ανησυχίες για το τι θα επακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια καθώς φεύγει η Μυριέλλα Κουρεντή.


Αλλάζουν όλα στο Survivor με τα spoilers που κυκλοφορούν να κάνουν λόγο για τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το τρέιλερ που κυκλοφορεί, προϊδεάζει τους τηλεθεατές για τις εξελίξεις. Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να μιλά για αποχωρήσεις χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται τα ονόματα των παικτών. Αίσθηση προκαλεί ωστόσο η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα, δηλώνοντας πως θέλει να αποχωρήσει.


“Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ, δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Είμαι εδώ και μάχομαι δεν ξέρω κι εγώ πόσες μέρες και νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες” λέει με λυγμούς η Μυριέλλα Κουρεντή. “Θα φύγω δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου” δηλώνει η ηθοποιός.

Στη συνέχεια του τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να ανακοινώνει τις αποχωρήσεις στους υπόλοιπους παίκτες. “Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Δεν άντεξαν να συνεχίσουν” λέει χαρακτηριστικά.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.